scroll naar boven
Homepage Kaasjager Bouw en Hout Geldermalsen, specialist in bouw en hout
 

Contactgegevens

Kaasjager Bouw & Hout VOF
Evert Kaasjager
Tielerweg 13
4191 NE Geldermalsen
T 0031 6 11 39 51 67

info@kaasjagerbouwenhout.nl
www.kaasjagerbouwenhout.nl

IBAN NL 26 INGB 0007 5241 33
KvK 11059119
BTW NL 822416244 B01

Contactformulieren

Een klein bedrijf zijn heeft soms ook nadelen waar het de bereikbaarheid betreft; het niet kunnen beschikken over een afdeling Administratie die na de eerste keer overgaan de telefoon opneemt, kan de bereikbaarheid niet ten goede komen.

Maar in principe kunt u mij altijd overdag mobiel bereiken. Sta ik op een steiger of mocht het anderszins niet uitkomen om u te woord te staan, dan zijn er drie formulieren waarmee u uw boodschap online kunt overbrengen:

Bel-me-terug-formulier

Met dit webformulier kunt u heel snel een vooringesteld bericht naar mijn mailbox en mobiele telefoon sturen met de vraag u terug te bellen of te mailen. U kunt het ook gebruiken als contactformulier.

Offerte aanvragen

Dit is een uitgebreider webformulier met de mogelijkheid een offerte aan te vragen. Er is ruimte voor een beschrijving van uw aanvraag en u kunt zelfs tot 5 situatiefoto's meesturen (deze belasten uw of onze mailbox niet).

Opleveringsformulier

Wilt u op een rij zetten wat er volgens u nog moet gebeuren om het project bij u te kunnen afsluiten? Maak dan gebruik van dit formulier. De opleverpunten worden genummerd. Aanvragen voor meerwerk kunt u hier eveneens kwijt. U kunt ook foto's meesturen.

Met tablet of smartphone

Klik met een mobile device op 0611395167 om ons direct te bellen ...

Bel mij

 

... of scan ons nummer in met een qr-appje op uw telefoon of tablet en stuur een sms

Stuur een sms

Hoe dan ook ...

Alvast dank voor uw moeite, ik probeer zo snel als mogelijk is te reageren ...

Bel mij